Delavnica Izdelava BD preparatov

0

VABIMO VAS NA DELAVNICO
IZDELAVA BIOLOŠKO-DINAMIČNIH PREPARATOV,
ki bo
v soboto, 4. 10. 2014, ob 10. uri
na Demeter kmetiji Purgaj pri Cerkvenjaku

Preparati imajo osrednjo vlogo v biodinamičnem načinu kmetovanja. So naravna sredstva, ki v majhnih količinah krepijo življenje v tleh ter tako povečujejo kakovost rastlin. Delujejo kot bioregulatorji, katerih uporaba vodi k samoorganizaciji bioloških sistemov, kot je doslej ni bilo mogoče vzpostaviti z nobenimi drugimi sredstvi ali načini pridelave. Zato pravimo, da je biodinamika edina metoda pridelave, ki daje več, kot zmore narava sama.

Vabimo vas, da se tudi tokrat posvetimo izdelavi preparatov z vso pozornostjo ter prosimo, da s seboj prinesete nabrane in posušene cvetove regrata in kamilice. Veseli bomo tudi ustrezno pripravljenega hrastovega lubja.

Priporočamo obleko in obutev kot za delo na vrtu ter obilico delovnega razpoloženja. V primeru slabega vremena bo delavnica preložena, termin bomo sporočili naknadno.
Zaradi lažje organizacije prosimo, da svoj prihod najavite do vključno petka, 3. 10. 2014, na e-mail:      info@biodinamika-podravje.si

Kako do kmetije?

Gledano iz smeri Maribora: po avtocesti na izvozu za Cerkvenjak zavijete levo – smer Cerkvenjak. Po približno 20 metrih zavijete levo na stransko cesto. Pot vas vodi preko avtocestnega nadvoza, kjer ponovno zavijete levo. Dvesto metrov naprej je zbirališče.

Telefon za pomoč pri iskanju lokacije: 041 234 287, Sonja

Veselimo se srečanja z vami!