DELAVNICA – Izdelava BD preparatov

0

VABIMO VAS

NA DELAVNICO

IZDELAVA BIOLOŠKO-DINAMIČNIH PREPARATOV,

ki bo

v soboto, 3. 10. 2015, ob 10. uri               

na Demeter kmetiji Purgaj v Cerkvenjaku

Vroče poletje počasi ugaša, z njim pa tudi bujno življenje nad zemljo. Trgatve in spravila pridelkov so v polnem teku. Živila pridelana z biološko-dinamičnimi preparati so čvrsta, vitalna in aromatična. Razveseljevala in razvajala nas bodo skozi vso zimo. Medtem ko nad zemljo zavladata mir in spokojnost, se bujno življenje preseli v tla, pod zemljo. Tej podzemni simfoniji pritegnejo še kozmične sile in skrbno izdelani in zakopani preparati se preobražajo v ubrano harmonijo.

Vabimo vas, da se tudi tokrat skupaj posvetimo izdelavi preparatov ter prosimo, da s seboj prinesete nabrane in posušene cvetove regrata in kamilice. Veseli bomo tudi ustrezno pripravljenega hrastovega lubja.

Priporočamo obleko in obutev kot za delo na vrtu ter obilico delovnega razpoloženja. V primeru slabega vremena bo delavnica preložena, termin bomo sporočili naknadno.

Zaradi lažje organizacije prosimo, da svoj prihod najavite do vključno četrtka, 1. 10. 2015, na e-mail: info@biodinamika-podravje.si. Možno je naročiti topel obrok hrane (mesna ali vege enolončnica, jabolčni zavitek, čaj, kava). Cena 7 €.

Kako do kmetije?

Gledano iz smeri Maribora: po avtocesti na izvozu za Cerkvenjak zavijete levo – smer Cerkvenjak. Po približno 20 metrih zavijete levo na stransko cesto. Pot vas vodi preko avtocestnega nadvoza, kjer ponovno zavijete levo. Dvesto metrov naprej je zbirališče.

Telefon za pomoč pri iskanju lokacije: 041 234 287

Veselimo se srečanja z vami!