ANTROPOZOFSKI TEMELJI BIODINAMIKE – 27. 11. 2019

0

VABIMO VAS

na drugo predavanje iz ciklusa predavanj dr. Andreja Fištravca

»ANTROPOZOFSKI TEMELJI BIODINAMIKE«

ki bo

v sredo, 27. 11. 2019, ob 18. uri

v prostorih Waldorfske šole Maribor, Valvasorjeva 75, Maribor

Na drugem srečanju bomo nadaljevali s spoznavanjem antropozofskih in nekaterih splošnih spoznavno teoretskih osnov sodobnega razumevanja človeka, narave in sveta. Posebej se bomo ustavili pri razumevanju in doživljanju središčne vloge posameznika kot svobodnega individuuma znotraj delovanja modernih družb in sodobnih načinov pridelovanja in predelovanja hrane.

Pri tem se bomo srečali s skrivnostjo oziroma skrivnostno močjo biodinamike, ki edina od do sedaj znanih načinov pridelave in predelave hrane dosega višjo stopnjo vitalnosti kot jo uspe “narediti” narava sama.Osvetlili bomo pomen in vlogo golgotskega misterija in kozmičnih trendov oblikovanja planeta Zemlja.

Pri tem bomo posebej izpostavili tendenco zgoščevanja materije oziroma vse večje mineralizacije nam znanega sveta (mineralov, rastlin, živali in človeka) in kozmične nujnosti, da človek s svojim kultnim delovanjem metamorfozira ta proces in da zahvaljujoč temu transformira regresivne procese v naravnem in družbenem svetu v nove procese rasti in razvoja.

Dodatne informacije:

– v društvo se je mogoče včlaniti tudi ob priliki predavanj,

– članarina za leto 2019 z vključenim Setvenim priročnikom znaša 25 €, za študente 10 €,

– družinska članarina / prvi družinski član 25 €, vsak naslednji 15 € / vključuje en Setveni priročnik,

– članarino je možno poravnati tudi na TRR društva, št.: SI56 0417 3000 1659 379. Setveni priročnik pošljemo po pošti. V tem primeru nakažete 26 € (stroški pošiljanja 1 €).

Veselilo nas bo, če boste informacije o predavanju posredovali tudi vašim prijateljem in znancem.

Vljudno vabljeni!

Komentiraj